Welkom bij Vrienden van Filosofie OostGroningen.

Als Projectgroep Filosofie hebben we activiteiten uitgevoerd in het kader van de Stichting Platform Scheemder Kerk anno 1515. Met ingang van 1 februari 2015 is de stichting opgeheven en hebben wij als projectgroep onze officiële status verloren. Omdat we veel plezier beleven aan filosofie, met elkaar én met onze vrienden en belangstellenden hebben we besloten om door te gaan met het organiseren van filosofieavonden, maar nu in de vorm van visites, de 'Filosovisites'.

Deze ‘Filosovisites’ zijn een privé-aangelegenheid en worden gehouden ten huize van één van ons, meestal in het Voormalig Verenigingsgebouw aan de Molenstraat te Scheemda. De kosten van sprekers betalen we in principe uit eigen zak. Vrienden en belangstellenden vragen we een vrijwillige bijdrage van ongeveer €7,50 in onze onkosten. Koffie, thee, een drankje en hapje zijn vanzelfsprekend inbegrepen.

We kondigen de 'Filosovisites' breed aan, elk via onze eigen netwerken. We gaan er van uit dat elk van ons 5 vrienden meebrengt en dat resulteert meestal in Filosovisite van een twintig- tot dertigtal vrienden. Belangstellenden die op basis van onze aankondigingen komen, beschouwen we als onze vrienden. 

We hopen zo onze gezellige en vooral inspirerende visites die tot nadenken stemmen te kunnen voortzetten.

Met vriendengroet,

Wilmien Haasken-Nobel, Jan Pieters, Kees van Slochteren en Kor de Vries oftewel:Vrienden van Filosofie OostGroningen. 

NB: Wij zijn als Vrienden van Filosofie een privépersoon, we hebben geen winstoogmerk en moeten onze vrienden en belangstellenden er op wijzen dat u voor eigen risico onze avonden bezoekt.

Webklik


WJHN15


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK